Keuzemenu 
gezonde eet- en leefstijl 

Keuzemenu Gastenboek

Gastenboek

Enith Langens
27-02-18 21:38:01
Wat voel ik me weer fit en lekkerder in mijn vel door de coaching van Ingrid. Daarnaast eet mijn hele gezin heerlijk en bovenal gezond mee. Per keer kijkt Ingrid wat goed gaat en wat nog beter kan en maakt zij t mij makkelijker om lekker en gezond te koken. Daarnaast biedt ze heerlijke recepten aan om eens wat anders te proberen! Good food = good mood!
Echte aanrader om met jezelf aan de slag te gaan en Ingrid stimuleert je daar passend in!
Vanity van de Wetering
13-02-18 18:45:33
Ik kreeg een wake up call nadat het met mijn vaders gezondheid niet zo goed ging , ik dacht misschien moet ik ook aanpassingen gaan doen in mijn levenstijl. En niet alleen voor mezelf maar ook om door te geven aan me kindjes. Ik zag hoe goed mama bezig was met Ingrid en zo heb ik contact met haar opgenomen. Was best een spannende stap want het is natuurlijk niet iets wat je elke dag doet je levenstijl aanpassen. Maar bij het intake gesprek klikte het meteen en het was zo dat het niet allemaal ineens anders moest maar stapje voor stapje. Ben nu inmiddels een paar weken verder en het gaat al zeg ik het zelf echt goed !! Met grote dank aan Ingrid, de tips die ze me geeft zijn makkelijk en goed in te voeren en ook door te voeren in mijn gezin. Ze geeft voldoende handvaten waar ik ook echt iets mee kan, en ze brengt me ook echt kennis bij over eten bepaalde producten en hoe ik bijvoorbeeld etiketten kan lezen. Ben blij met het resultaat en kijk uit naar hoe het de komende weken word. En ben erg blij en ontzettend dankbaar met de hulp van Ingrid, zonder haar was me dit echt now way gelukt !!

Gezond eten is ook echt gewoon hartstikke lekker, en het is niet zo dat ik het niet mag maar het is mijn keuze om het niet te nemen (geweldige uitspraken van Ingrid die ik altijd onthoud en regelmatig in me hoofd herhaal op bijvoorbeeld een soms wat moeilijker moment )
Lieke Verhagen
19-01-18 15:24:49
Ik heb al verschillende recepten van keuzemenu Junior geprobeerd en deze zijn heerlijk! Gezond en ook snel klaar, de rest van het gezin (man en 2 kinderen van 12 en 14) is ook zeer tevreden! We wachten elke keer weer op de nieuwe recepten!
Astrid Vd weterng
19-01-18 09:22:45
De vraag was wie wil mij helpen om gezond te leren eten en ik met mijn groote mond zei ja dat wil ik wel niet wetend waar ik aan begon nu 12 weken geleden en 12 kilo minder ben in zo gelukkig en blij met Ingrid die mij SUPER heeft geholpen en dat gezond eten geen straf is ze helpt zo goed met alles !!!! En ik ben er zo blij mee als je ergens mee zit of je weet het effe niet meer staat Ingrid voor je klaar zo kun je zien dat het echt helpt GEZOND eten is geen straf en je kunt het volhouden ik zeg PETJE af voor Ingrid ??ik ben er nog lang niet maar samen met Ingrid ga ik ervoor !!!!
Mandy van Kilsdonk
27-11-17 15:17:26
Ook ik wilde graag aan de slag met mijn voedingspatroon. Ik wilde heel graag afvallen, maar wel op een verantwoorde manier. Bij Ingrid ben ik helemaal op het juiste adres. Zij stimuleert en motiveert je om door te gaan en geeft veel nieuwe inzichten. Ook heb ik van haar veel tips mogen ontvangen die echt bij mij passen. Ingrid denkt en zoekt mee naar wat bij jou past. Op deze manier kom je tot een voedingspatroon dat je ook echt vol kunt houden en dat is super!