Keuzemenu 
gezonde eet- en leefstijl 

Keuzemenu Gewoon Gezond

Eet- en leefstijl coaching volwassenen

  • Leert je een gezonde eet- en leefstijl die je je leven lang vol kunt houden
  • Past de begeleiding aan op jouw leefstijl. Dus echt op maat
  • Werkt stapsgewijs naar gezonde keuzes toe
  • Leert je kiezen voor je gezonde einddoel

Elke dag maak je ontelbare keuzes. Ga aan de slag met het maken van je eigen keuzemenu, gericht op een gezonde eet- en leefstijl. En een juiste keuze smaakt naar meer!

Bedenk waarom jij precies gezonder wilt eten of meer wilt bewegen. Maak een lijstje met plussen en minnen. 

Stel je zo levendig mogelijk voor hoe je leven eruit gaat zien als je je aan je voornemens houdt: hoeveel fitter, vitaler en sterker je je zult voelen. De kleding die beter gaat passen, geen frustratie meer in het pashokje van een kledingzaak, je durven te showen bij een zwembad of aan het strand. Hoe blij je wordt van het sterker worden en de positieve veranderingen in je lijf ...

Ben je er klaar voor?

Een gezonde eet- en leefstijl is geen straf. Wees positief en denk bijvoorbeeld eens aan het enorme aanbod van gezonde producten die nog niet bij jou in de koelkast of voorraadkast liggen. Je kunt gewicht verliezen zonder honger te lijden en ondertussen lekker, nieuw eten ontdekken. Zo wordt het gemakkelijker om de kilo's blijvend kwijt te raken. Door lekker veel gezonde producten te kiezen, kun je ongezonde gewoontes blijvend veranderen. Je valt geleidelijk af en zo voorkom je het jojo-effect.

Lees ook  http://www.keuzemenugewoongezond.nl/Coaching-op-maat/ .